Uncategorized

När använde Du en pumptvål senast?

Man vet att man inte har några problem, för det finns alltid de som har det värre.

Man tycker ändå att man har lite problem, för det är faktiskt väldigt tomt i garderoben när temperaturen sjunker under tian.

Men så kommer dagen när alla ovanstående resonemang känns futtiga. Dagen när Problemet står framför dig i sin mest Nakna och Skrämmande form: Din vanliga pumptvål är en bakteriehärd.

Världen stannar till för en sekund. Livet passerar revy och man ser hur barnen, kanske under flera års tid, har använt pumptvålen intet ont anande. Man har ställt fram pumptvål efter pumptvål på gästtoaletten. Köpt till landet. Låtit en stå i köket. Man trodde att alkohol, narkotika och könssjukdomar var vad man skulle fokusera på infomässigt. Man har levt i en lögn.

För i Sveriges kanske just nu mest skrämmande reklamfilm visas i slowmotion hur bakterierna hopar sig – inte bara på din pumptvål lite var som helst– utan just på själva pumpen. Precis där vi ju alla, inte minst oskyldiga barn, trycker, tar och pressar våra oskyddade händer!

(Att man sedan, i direkt anslutning till trycket, tvättar händerna med just tvål går avsändaren inte in på. Nej, lösningen är Dettol, en automatisk tvålhållare som liksom droppar rengöringsmedel utan att du behöver nudda förpackningen. En sk no-touch.)

Skärrad och uppskrämd går man på darrande ben till sängs för att invänta sotdöden redan nästföljande morgon. Med sina sista krafter skriver man en lapp som man lägger på sin respektives huvudkudde. ”Väck mig när du kommer hem, vi måste prata.”

Annons
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s