Uncategorized

Den svåraste frågan.

Det fanns en tid när jag brukade planera mitt Sommar-program medan jag gick till jobbet. Låtar, anekdoter, inledningar. Kanske också ett och annat avslut. Men parallellt med att tiden i ugn för en lasagne och seten i pingis blivit kortare, har också mina funderingar tagit en mindre och lite mer lätthanterlig form och jag ägnar mig numera mest åt att fundera över den populära intervjufrågan: dold tallang?

Som bloggare, fb-användare och Instagrammare är det en tillräckligt stor utmaning. Det är inte bara det att man ska hitta en tallang att skryta om. Den ska vara dold också, komma som en överraskning och ge en aha-upplevelse. I ett slag faller därmed allt som har med laga mat och lägga upp det snyggt på en tallrik på ett vackert bord, bort. Även färdigheter som att hitta svamp, jaga mördarsniglar, odla sallad, jogga och allt annat jag redan låtit www veta.

Det slår mig att i dagens transparenta värld är dold tallang kanske den svåraste frågan av dem alla. Jag får sänka mina krav ytterligare och dagdrömma om en enklare skjutjärnsfråga helt enkelt: Dryck? Ja.

Annons
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s