Uncategorized

”Haru Kenta inne?”

Jag har tackat nej till att vara med i Gula sidorna, Gula Nätet och säkert något annat gult och nu straffar man mig med att avsiktligt ge ett nummer, mycket snarlikt mitt, till New Carpenter Enterprise.
Det här har både för- och nackdelar. På nedsidan kan man säga att det ringer en och annan säljare som efter det vanliga introsnacket vill veta hur jag har det med “marknadsföring, reklam och grejer”. En annan vanlig fråga är den om “Kenta e inne”. Eller bara ett konstaterande: ”Ja, det var från Rimbo rör”. Och så en suck.

På uppsidan får jag å andra sidan en hel del erbjudanden som jag annars inte skulle ha fått. Exempelvis äter jag gratis frukost mellan 7 och 9 på Hem62Kakel. Samma ställe har också “45% på ARDEX produkter på grund av att de istället fyllt lagret med Weber och LIP”. Och signar jag ett konto de närmsta veckorna, så bjuder de på en dosa snus. Se där!
Sms som inleds “Är du inne och snurrar i stan?” känns också nya och lite uppfriskande i min telefon. Liksom “Nu har vi 30 år i branschen – passa på!”, avslut som “VVS med finess!” och korta meddelanden av typen “Fuktspärren har kommit. Uno”
Jag är mycket nöjd med alla mina nya kontakter, men känner kanske att mitt behov av kakellim, sättmassa, fog och fix börjar mättats. I längden blir det  också svårt att skylla mitt ointresse för att signa ett konto hos Hem62Kakel, på låg orderingång och konjunkturen i allmänhet. Men jag klagar inte. På’t igen bara – ända in i kaklet, som vi säger i min nya bransch. Och på måndag blir det frukost med grabbarna i Fristadskilt igen!

Annons
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s